Pišite nam ali nas pokličite

KONTAKT

Podatki o podjetju

PROTOMOLD

PROTOMOLD, tehnična plastika in prototipi,
Tilen Vraničar s.p.

Ulica na Pristavah 15
8340 Črnomelj

 

PROIZVODNJA: Dolenjci 14, 8341 Adlešiči

Matična številka: 8520658000 | Davčna številka SI: 79325467
IBAN SI56 0243 0026 3207 898

Naša zgodba

O NAS

Podjetje Protomold je bilo ustanovljeno jeseni leta 2019. Kljub temu, da smo mlado podjetje, imamo več kot 15 let izkušenj v branži predelave plastičnih mas. Zaradi želje po nadgradnji znanja in raznolikosti delovanja ter ob pomanjkanju tovrstne ponudbe na trgu smo strankam želeli ponuditi koncept izdelave izdelka od prototipa do serijske proizvodnje. Dve glavni konkurenčni prednosti našega podjetja sta izdelava manjših serij in razvojno prototipiranje. Usmerjeni smo predvsem v butično proizvodnjo z visoko dodano vrednostjo ter v celostne rešitve na področju razvoja. 

Z drugimi besedami: ko vam bodo drugi rekli, da je naročena serija premajhna ali da se takšnega produkta ne da razviti, pokličite nas!

Hrbtenica vsakega podjetja

NAŠE VIZIJA IN VREDNOTE

V obdobju, v katerem živimo, je čas ena največjih vrednot. Z naborom naših storitev želimo svojim strankam prihraniti ravno čas, zato stremimo k celostni ponudbi – od same zasnove izdelka, preko prvih 3D modelov in prototipnih 3D natisnjenih kosov, izdelave ustreznega orodja, pa vse do serijske proizvodnje izdelkov. Pri tem bomo uporabili lastno znanje, pri iskanju za vas najustreznejše rešitve pa se bomo, ker verjamemo, da je v slogi moč, povezali tudi z našimi lokalnimi partnerji. Naša majhnost in usmerjenost v majhne serije sta tudi prednosti, s katerima lahko zagotovimo krajše dobavne roke.

Kljub temu, da smo mlado podjetje, pa iz lastnih izkušenj vemo, da brez vlaganja v dodatna izobraževanja ter nadgradnje strojnega parka ne moremo doseči kvalitete, ki si jo stranke zaslužite. Naša vizija je tako (p)ostati zanesljiv ponudnik celovite in kvalitetne rešitve na področju brizganja izdelkov iz plastičnih mas.

REFERENCE